dissabte, 28 d’abril del 2018

CONSTRUCCIÓ D'UNA PIRÀMIDE

En aquesta nova entrada explicarem les fases per les que hem de passar a l'hora de construir una piràmide solguda i amb éxit, tenint en compte sempre les normes de seguretat que comentàvem en l'entrada anterior. Així us comentaré les 3 fases per a la construcció de la nostra piràmide, que són:
  • 1ª Fase.- Construcció de la piràmide: Els portors aniran formant la base, adoptant les postures triades en la posició més ferma possible. Els alumnes que vagen a ocupar la part més elevada aniran grimpant mantenint-se el més apegat possible a la base, amb el cap alçat i exercint una força de pressió cap avall, evitant en tot moment espentar cap a fora en adreça lateral. La piràmide es forma de dins a fora i de baix a dalt.
  • 2ª Fase.- Estabilització: Una vegada aconseguida la piràmide, aquesta haurà de mantenir-se durant cinc segons. Si la distribució del pes és correcta, la piràmide es mantindrà. Si és necessari, hauran de realitzar-se les correccions de posició oportunes per a corregir els desequilibris que es produïsquen.
  • 3ª Fase.- Desenllaç: Aquest ha de realitzar-se sempre en sentit invers a la primera fase, sent els àgils els que han d'anar baixant cap a davant o de forma lateral. Els portors o els ajudants ajudaran en la recepció, subjectant per la cintura i esquena a l'àgil, que baixarà suaument sense fer mal als portors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.